GoldRepublic start nieuw initiatief op YouTube genaamd GoudKoorts

19 juni 2020

GoldRepublic deelde de afgelopen jaren al vaker informatie en bijvoorbeeld webinars via ons YouTube kanaal. Maar na veelvuldig verzoek hebben we besloten om in een nieuwe vorm onze accounthouders en geïnteresseerden te gaan informeren over edelmetaal, de financiële markten en veel gestelde vragen.

... »

Bart Brands

Renteverhógingen? Wat was dat ook alweer, deel 2

12 juni 2020

Langer en meer. Dat is in het kort de omschrijving voor het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB). Het is ook een omschrijving die wel eens een zeer lange tht-datum kan blijken te hebben.... »

Edin Mujagić

Renteverhógingen!? Wat was dat ook alweer

12 juni 2020

Deze week vergaderde het rentecomité van de bank. Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, zei tijdens de persconferentie na afloop dat de bank ‘niet eens nadenkt over renteverhogingen’. Sterker nog,  “we denken er niet eens over na om daarover na te gaan denken” aldus... »

Edin Mujagić

Is coronacrisis laatste duw in de rug voor hogere inflatie in de toekomst?

5 juni 2020

Ruim 40 miljoen ontslagen in de VS, economische krimp in de eerste helft van het jaar waar je u tegen zegt, economische recessie in 2020, een horrorjaar voor veel ondernemers, het zijn zomaar wat gevolgen van de coronacrisis op korte termijn.... »

Edin Mujagić

1 | 2 | 3 | ... | 124

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.