Auteurs

Olav Dirkmaat

Olav is marktanalist bij GoldRepublic en PhD-kandidaat in (Oostenrijkse) economie aan de Rey Juan Carlos Universiteit in Spanje.

Klik hier om alle artikelen van Olav Dirkmaat te zien

Nadine Smeding

Nadine was van 2011 tot 2014 werkzaam bij GoldRepublic en gaf wekelijks haar visie op de markt. Tegenwoordig is zij ondernemer en mede-oprichter van Ontwerpjedroomtaart.nl.

Klik hier om alle artikelen van Nadine Smeding te zien

Marleen Evertsz

Marleen Evertsz is mede-oprichter van GoldRepublic. Ze publiceert regelmatig voor De Financiële Telegraaf en is bekend van BNR Nieuwsradio, Het Financieele Dagblad (FD) en de Quote, die haar recent een van hun 'favoriete powervrouwen' noemde.

Klik hier om alle artikelen van Marleen Evertsz te zien

Dion Reijnders

Dion heeft een master in Financial Economics van de Universiteit Maastricht. Onder begeleiding van Lex Hoogduin werkt hij als buiten-promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen aan een proefschrift over de theoretische verklaring van rente. Ook is hij (mede-)vertaler van het economische meesterwerk 'Het menselijk handelen' van Ludwig von Mises.

Klik hier om alle artikelen van Dion Reijnders te zien

Edin Mujagic

Edin Mujagić is macro-econoom, monetair econoom en publicist. Hij is auteur van het boek 'Geldmoord: hoe de centrale banken ons geld vernietigen' (2012) en heeft onder meer gewerkt als redacteur economie bij het zakenweekblad FEM Business.

Klik hier om alle artikelen van Edin Mujagic te zien

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is auteur van De Big Reset en oprichter van het Commodity Discovery Fonds. Tot en met 2008 was hij beurscommentator bij RTLZ.

Klik hier om alle artikelen van Willem Middelkoop te zien

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang automatisch de scherpste analyses en het allerlaatste nieuws