X
GoldRepublic
View

Goud stoot vier keer het hoofd tegen de 60k

16 november 2023

Market Update 16 november 2023

De goudprijs heeft vier keer de €60.000 per kilogram overschreden, maar kon niet consistent boven dit niveau blijven, wat een significant weerstandsniveau aanduidt.
De recente Amerikaanse inflatiecijfers toonden een lichte daling naar 3,2%, resulterend in een positieve reactie op de markt met stijgingen in de S&P 500 en zilverprijzen.
De Federal Reserve staat voor een keuze tussen voortzetting van renteverhogingen of pauze, met marktverwachtingen

... »

Bart Brands

Goud stabiel boven de €60.000

2 november 2023

Market Update 2 november 2023


►De Federal Reserve houdt de rentetarieven stabiel, wat positief werd ontvangen door de aandelenmarkt; historisch gezien kunnen dergelijke perioden de goudprijzen beïnvloeden.
►Inflatie in de eurozone daalt naar 2,9%, met kerninflatie op 4,2%, wat kan resulteren in een ongewijzigd rentebeleid door de ECB.
►Centrale banken noteerden record goudaankopen van 337 ton in Q3 2023, wat de mogelijkheid opent dat het aankooprecord van 2022 geëvenaard wordt.

... »

Bart Brands

HUIZENMARKT vertoont SCHEUREN en GOUD stijgt door FED besluit!

29 juli 2022

De FED heeft de rente met 0,75% verhoogd. Waarom stijgt goud en zilver? En wat heeft het woord recessie te maken met economische neergang en waarom is een definitie van het woord zo van belang. De huizenmarkt in de VS vertoont inmiddels steeds duidelijke tekenen van verval en de kans dat dit... »

Bart Brands

LOT van de EURO verbonden aan ITALIË en STAGFLATIE onvermijdelijk! | GoudKoorts #124

29 juli 2022

De ECB heeft de rente verhoogd maar is het te laat? En zal het TPI echte verlichting geven of ondergraaft het, het al sterk afgenomen vertrouwen in de euro doordat er in essentie weer staatsobligaties worden gekocht om de rentespread tussen Italië en Duitsland te dichten?... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 42