Aanhoudende onzekerheid op de financiële markt en de bescherming door edelmetalen

18 oktober 2019

Na het bezoek van GoldRepublic aan DFT in maart dit jaar schuift GoldRepublic opnieuw aan om terug te kijken en vooruit te blikken.... »

Bart Brands

Manieren om in edelmetaal te investeren en overwegingen om mee te nemen in een besluit

18 oktober 2019

Zoals de accounthouders van GoldRepublic goed weten zijn wij ook telefonisch uitstekend bereikbaar met een servicedesk die op werkdagen tijdens kantooruren door een aantal goed geïnformeerde collega’s wordt bemand. Bij GoldRepublic proberen we, naast het verlenen van persoonlijke service, ook trends te identificeren. Wanneer een specifieke vraag of een onderwerp een aantal keren de revue passeert wordt deze geagendeerd en besproken om het streven naar maximale service en transparantie... »

Bart Brands

Tastbaar en historisch bewezen. Sparen in edelmetaal voor minderjarige (klein)kinderen.

4 oktober 2019

Wie van plan is om (klein)kinderen een goede start te geven wanneer zij volwassen worden, kan bij GoldRepublic sparen of investeren voor een minderjarige. Met een minoraccount van GoldRepublic beheert u eenvoudige het account van een minderjarige en kunt u sparen en / of investeren in fysiek... »

Bart Brands

GoldRepublic Beursgenoten symposium

30 augustus 2019

De prijzen van edelmetaal laten de afgelopen maanden forse stijgingen zien. Na een aanvankelijke stijging van goud, laten zilver en ook platina nu forse opwaartse bewegingen zien in reactie op onder andere besluiten van centrale banken en dreigende handelsoorlogen. Met een naderende Brexit, oplopende schulden en de toepassing van Modern Monetary Theory of MMT lijken een aantal van de dreigingen voor de economie steeds dichterbij te komen.... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 4

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.