Sparen in edelmetaal

17 mei 2019

Een kilo goud kost op het moment van schrijven ongeveer 37000 euro. Een kilo zilver 430. Investeringen in edelmetaal staat bij veel mensen op een investeringslijst. Toch zijn er een aantal redenen waarom veel mensen de investering in edelmetaal uitstellen. Een aantal van die redenen vindt u hieronder.... »

Bart Brands

Rusland breidt goudpositie in februari uit met 1 miljoen ounces of 31 ton

12 april 2019

Nadat Rusland in 2018 haar goud positie met een recordhoeveelheid van meer dan 274 ton uitbreidde, lijkt het land die trend in 2019 voort te zetten. 

... »

Bart Brands

GoldRepublic webinar: Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

5 april 2019

Vorige week donderdag was GoldRepublic aanwezig bij het webinar van DFT. En wat een seminar! Een mooie ervaring voor onze medewerkers die aanwezig konden zijn en met overweldigende reacties. Reacties die we ten dele ook graag met onze klanten en volgers delen. Allereerst zijn we erg trots op het

... »

Bart Brands

De Noodwet Financieel Verkeer uit 1978

15 maart 2019

Als we bij GoldRepublic een aantal malen per dag worden gebeld door bestaande en nieuwe klanten met vragen over een macro-economische, geopolitieke of situatie anderszins, vinden wij het belangrijk om daar specifieke aandacht aan te besteden. Niet alleen omdat dit direct inzicht voor de klant biedt, maar ook om onszelf beter te informeren en zo nieuwe en bestaande informatie in te kunnen zetten om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. ... »

Bart Brands

1 | 2

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.