Onze missie is om beleggen in fysiek edelmetaal toegankelijk te maken voor iedere belegger, van groot tot klein

Marleen
Evertsz

Chief Executive Officer / Partner

Marleen Evertsz is mede-oprichter en chief executive officer bij GoldRepublic. Voorheen was zij managing director bij handelshuis Optiver, waar zij de verantwoordelijkheid over alle Amerikaanse activiteiten en ruim 150 optiehandelaren droeg. Nadat zij terugkeerde naar Nederland, ontdekte ze pas hoe moeilijk beleggen in fysiek edelmetaal was. Al snel zag GoldRepublic het levenslicht. Haar passie en ondernemersgeest worden inmiddels ook elders opgemerkt. Zo noemde de Quote haar onlangs een van hun 'favoriete powervrouwen'.

Alex
Butter

Chief Technical Officer

Alex Butter is chief technical officer bij GoldRepublic. Hij heeft een vlekkeloze staat van dienst in het leiden van grootschalige IT-projecten. Hij werkte voorheen bij onder meer Staalbankiers en heeft ruime ervaring in de financiële sector. Hij is verantwoordelijk voor het online handelsplatform van GoldRepublic, dat een succes is gebleken en inmiddels aan meerdere grote buitenlandse partijen wordt gelicenseerd.

Piet
Klaver

Raad van Advies

Piet Klaver stond van 1998 tot 2006 aan het roer van het grootste niet-beursgenoteerde familiebedrijf van Nederland, SHV Holdings. Daarnaast was hij lid van de raad van commissarissen van onder meer PostNL, ING, Dura Vermeer en Blokker. Tegenwoordig is hij veehouder in de kop van Noord-Holland.

Hans
Verkoren

Raad van Advies

Hans Verkoren trad in 2004 toe tot de Raad van Bestuur van de ING Groep. Daarvoor was hij lid van de Raad van Bestuur van de Postbank. Hij heeft altijd veel belang aan innovatie gehecht. Zo bouwde hij de succesvolle internetbank ING Direct vanaf de grond op en werden onder zijn leiding onder andere het 'pinnen', online bankieren en 'discount brokerage' uitgerold.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang automatisch de scherpste analyses en het allerlaatste nieuws

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.