Economie wordt geraakt maar daarna is herstel te verwachten

25 maart 2020

Het coronavirus verstoort de mondiale economie en zorgt daarmee ervoor dat de economische groei in de eerste helft van dit jaar aanmerkelijk omlaag wordt gedrukt. Een krimp in sommige landen in daarbij te verwachten.

... »

Edin Mujagić

Monetaire oorlog tegen corona: Fed trekt bijna alles uit de kast

25 maart 2020

Er komt maar geen einde aan maatregelen die de centrale banken wereldwijd nemen de (wereld)economie te helpen de coronacrisis te boven te komen.

... »

Edin Mujagić

Monetaire oorlog tegen corona: ECB gaat de economie opPEPPen met een nieuw opkoopprogramma

25 maart 2020

Nadat de Fed op een zondagavond – om een of andere reden gebeuren dit soort dingen altijd heel laat, wat het gevoel van spanning overigens wel versterkt, met flikkerende schermen in een, op een bureaulamp na, donkere werkkamer in huize Mujagic, met zwarte koffie op mijn antieke bureau binnen... »

Edin Mujagić

De bijna-alles-bubbel heeft een naald gevonden

20 maart 2020

Het lijkt ineens een nieuwe werkelijkheid en wie had begin dit jaar kunnen voorspellen dat we vrijwel allemaal thuis zouden werken nu net voor de lente begint? Het Covid-19 virus heeft de wereld in een ongekende crisis gestort. En we zullen daar allemaal de gevolgen van moeten ondervinden. Hoe dat zich zal ontwikkelen weet niemand maar we kunnen wel een goed onderbouwd scenario schetsen.... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 117

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.