Is het Draghedie-decennium begonnen?

17 januari 2020

Zo aan het einde van het oude en het begin van het nieuwe jaar, is het gebruikelijk vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar in economisch opzicht zal brengen. Al enige tijd regent het dan ook Outlooks 2020. Wat ik echter minstens zo interessant vind, is vooruit te kijken naar de komende jaren, zéker nu we niet alleen aan een nieuw jaar maar ook een nieuw decennium beginnen.... »

Edin Mujagić

Een onstabiele periode doet goud glanzen

10 januari 2020

De investeerder in edelmetaal heeft een aantal zeer volatiele weken achter de rug waarbij er niet direct zicht op rustiger vaarwater is. Wat is de oorzaak van de onrust en is dit het begin of is de storm net begonnen? ... »

Bart Brands

Opluchting…maar aan de goudprijs zie je het niet!

2 januari 2020

Opluchting! Als ik het einde van 2019 in financieel-economisch opzicht zou moeten omschrijven met één woord, dan zou opluchting dat woord zijn.... »

Bart Brands

GoldRepublic op de Masters of LXRY en waarom GoldRepublic er een terechte plaats heeft.

20 december 2019

De vaste volger van de nieuwsbrief van GoldRepublic zal het hebben gemerkt. We zijn de afgelopen periode stevig bezig geweest met niet alleen het verspreiden van informatie over goud, zilver en de macro-economische redenen om een portfolio eraan bloot te stellen maar GoldRepublic is ook bezig geweest met haar jaarlijkse audits, bezoeken aan kluislocaties en leveranciers. Als kers op de taart die 2019 voor ons team is geweest, stond GoldRepublic van 12 tot en met 16 december op s ’werelds grootste beurs voor luxe goederen, de Masters of Luxury!

... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 114

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.