X
GoldRepublic
View

HUIZENMARKT vertoont SCHEUREN en GOUD stijgt door FED besluit!

29 juli 2022

De FED heeft de rente met 0,75% verhoogd. Waarom stijgt goud en zilver? En wat heeft het woord recessie te maken met economische neergang en waarom is een definitie van het woord zo van belang. De huizenmarkt in de VS vertoont inmiddels steeds duidelijke tekenen van verval en de kans dat dit overwaait is uiteraard levensgroot. Dit en meer in een nieuwe aflevering van GoudKoorts!... »

Bart Brands

LOT van de EURO verbonden aan ITALIË en STAGFLATIE onvermijdelijk! | GoudKoorts #124

29 juli 2022

De ECB heeft de rente verhoogd maar is het te laat? En zal het TPI echte verlichting geven of ondergraaft het, het al sterk afgenomen vertrouwen in de euro doordat er in essentie weer staatsobligaties worden gekocht om de rentespread tussen Italië en Duitsland te dichten?... »

Bart Brands

Fed verhoogt de rente en kondigt meer aan

29 juli 2022

10 jaar en één dag na Draghi’s ‘whatever it takes’ om de euro te redden, verhoogde de Amerikaanse Fed de officiële rente voor de tweede keer op rij met 75 basispunten. Daarmee is de officiële rente van de bak inmiddels te vinden in de bandbreedte 2,25 – 2,5 procent. De voorman van de

... »

Edin Mujagić

ECB creëert een TiPI-schuiltent voor Italië

29 juli 2022

Het zal in de ergste nachtmerriescenario’s van de Europese Centrale Bank (ECB) niet zijn voorkomen, dat je de officiële rente voor het eerst in ruim een decennium moet verhogen terwijl de economische groeiramingen gekortwiekt worden én in Rome zich een nieuwe politieke crisis aan het ontvouwen is. En toch is dat nachtmerriescenario werkelijkheid geworden.... »

Edin Mujagić

1 | 2 | ... | 166