GoldRepublic in het nieuws

14 februari 2020

De recente ontwikkelingen in de wereld van economie, geopolitiek en wereldwijde dreigingen hebben de goudprijs weer tot nieuwe hoogten doen stijgen. Dat betekent niet alleen een dat de prijs van edelmetaal reageert maar zorgt er tevens voor dat GoldRepublic wordt benaderd om iets te vertellen over de stand van economie.... »

Bart Brands

Lange termijn blootstelling aan edelmetaal. Sparen in echt geld

6 februari 2020

... »

Bart Brands

Handelsoorlog VS China niet voorbij door deelakkoord

30 januari 2020

Na vele onderhandelingsrondes, bijna-deals en hoogoplopende ruzies, is het eerder deze maand dan toch gelukt: op 15 januari hebben China en de VS hun handtekeningen gezet onder het deelhandelsakkoord.... »

Edin Mujagić

De zekerheid van uw pensioen en waarom goud de kloof kan overbruggen

24 januari 2020

Het “beste pensioenstelsel ter wereld” staat onder druk. Ondanks dat er collectief meer dan 1500 miljard in de diverse pensioenpotten zit, luiden diverse beleidsmakers de noodklok en worden er steeds meer maatregelen aangekondigd om ons pensioenstelsel “houdbaar” te houden. De maatregelen bestaan uit het aanpassen van rekenrente, het verhogen van de inleg door deelnemers en de pensioenleeftijd, indexatie van de uit te keren pensioenen te verlagen of geheel over te slaan.... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 115

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.