ECB en Fed in koor: ruim(er) beleid blijft

18 april 2019

 “In a dark room you move with tiny steps. You don’t run but you do move.” Zo omschreef Mario Draghi, president van de ECB, op 7 maart de precaire monetaire situatie in de eurozone. Onverstandig, in mijn optiek, want als je niets ziet, dan verdwaal je. Dus als je in het duister tast, doe je er verstandig aan stil te blijven staan en te wachten tot het lichter wordt of je ogen gewend zijn aan het donker.


 ... »

Edin Mujagić

DNB-directeur Klaas Knot: conservatiever en minder gul zijn met krediet aan banken

12 april 2019

Het komt niet vaak voor dat een voorman van één der nationale centrale banken in het Eurosysteem zich in de pers uitspreekt over het monetair beleid. Toch zag onze eigen DNB-directeur Klaas Knot de noodzaak om de aftredende Draghi en zijn overige collega’s te waarschuwen: het monetair beleid is ruim, te ruim.

... »

Olav Dirkmaat

Rusland breidt goudpositie in februari uit met 1 miljoen ounces of 31 ton

12 april 2019

Nadat Rusland in 2018 haar goud positie met een recordhoeveelheid van meer dan 274 ton uitbreidde, lijkt het land die trend in 2019 voort te zetten. 

... »

Bart Brands

GoldRepublic webinar: Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

5 april 2019

Vorige week donderdag was GoldRepublic aanwezig bij het webinar van DFT. En wat een seminar! Een mooie ervaring voor onze medewerkers die aanwezig konden zijn en met overweldigende reacties. Reacties die we ten dele ook graag met onze klanten en volgers delen. Allereerst zijn we erg trots op het cijfer van de ruim 700 kijkers die ons gemiddeld een 8 hebben gegeven op een schaal van 1 tot 10.  En hoewel we altijd streven naar meer is het iets waar we als GoldRepublic erg trots op zijn.

Ook waren we erg blij met de interactie van de kijkers naar het webinar en het aantal kijkers dat het gehele seminar heeft meegekeken. Met meer dan 70% van de aanwezige kijkers iets waar we erg blij mee zijn.

Graag delen we ook met u de reacties op de pollvragen die wij de kijkers (lid van DFT webinar) 

... »

Bart Brands

1 | 2 | ... | 105

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.