X
GoldRepublic
View

Goud presteert slecht voor de tijd van het jaar

24 oktober 2014

De goudprijs presteert op dit moment 7% slechter in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat is geen goed nieuws omdat we ons midden in het Dwali seizoen bevinden en dit juist traditie getrouw een goede maand zou moeten zijn voor goud. Maar is dat echt slecht nieuws? Nee want we weten nu wel dat het niet heel goed gaat met goud. Maar het lijk erop dat dit zomaar binnenkort kan veranderen.... »

Nadine Smeding

Nieuwe brandhaarden

17 oktober 2014

Er was eens een wereld waarin de financiële markten waren lamgeslagen door de centrale banken die miljarden dollars, ponden en euro’s in het financiële systeem pompten. In die wereld groeiden de economieën nauwelijks- terwijl de beurzen maar bleven stijgen. En terwijl de rijken alleen maar rijker werden, had de arme bevolking te kampen met grote spanningen met het machtige oli... »

Nadine Smeding

Langste winst reeks in 7 maanden tijd

10 oktober 2014

Eindelijk dank toch goed nieuws te melden. De goudprijs steeg gisteren 0,4% tot $1.225,9/ oz. ... »

Nadine Smeding

Bullion banken verwachten hogere goudprijs

3 oktober 2014

Volgens het laatste bericht van Commitment of Traders (CoT) van Amerikaanse beurswaakhond CFTC, hebben Amerikaanse banken de netto shortposities goud met een forse 15% teruggebracht. Het is al de 6e keer op rij dat de zogenoemde ‘Commercials’ hun shortposities op COMEX verkleinen. Op 23 september zakte het aantal contracten naar 64.319 contracten. Dit is het laagste aantal shortpositie... »

Nadine Smeding

1 | 2 | ... | 28