X
GoldRepublic
View

David Morgan: That's why you really want to be 6 months too early than 6 minutes too late...

26 september 2014

Met een waarde van $1,237 bereikt de euro het laagste punt sinds november 2012. Volgens analisten zijn het met name de zwakke vooruitzichten van Duitse ondernemers over de economie en positieve vastgoedcijfers van de Verenigde Staten die het steeds kleiner wordende verschil tussen de euro en dollar initiëren. Al 5 maanden op rij zakt het vertrouwen van Duitse ondernemers in de eigen econom... »

Nadine Smeding

Zilver wordt gezien als een betere long term investment dan goud

19 september 2014

Terwijl de goudprijs – weliswaar mondjesmaat – gemiddeld genomen in 2014 steeg, bleef de zilverprijs achter. Sterker nog, zilver is in 2014 met een daling van 4,9% naar $18,2977 per troy ounce het slechts presterende edelmetaal.... »

Nadine Smeding

GoldCorp: over 19,5 jaar wordt er geen goud meer gewonnen

12 september 2014

Voor de gemiddelde goudbezitter hebben we al maanden minder goed nieuws. In plaats van nóg een keer tot de conclusie te moeten komen dat goud economisch bekeken niet anders kan dan op korte termijn te stijgen, kunnen we beter kijken naar wat de goudmarkt te vertellen heeft. Immers kan de markt nog... »

Nadine Smeding

Zelfs Draghi wordt zenuwachtig

29 augustus 2014

Wie de rentes week na week verder ziet dalen, vraagt zich waarschijnlijk af hoe dit zal eindigen. Obligatiecrash wordt hier en daar ook steeds vaker geroepen. Maar moeten we ons daar binnen Europa al zorgen om maken? We weten dat de rentes in de gehele eurozone afgelopen jaar spectaculair zijn gedaald. Zelfs obligaties van de ‘voormalige’ probleemlanden zoals Spanje en Italië l... »

Nadine Smeding

1 | 2 | 3 | ... | 28