X
GoldRepublic
View

Een onstabiele periode doet goud glanzen

10 januari 2020

De investeerder in edelmetaal heeft een aantal zeer volatiele weken achter de rug waarbij er niet direct zicht op rustiger vaarwater is. Wat is de oorzaak van de onrust en is dit het begin of is de storm net begonnen? ... »

Bart Brands

Opluchting…maar aan de goudprijs zie je het niet!

2 januari 2020

Opluchting! Als ik het einde van 2019 in financieel-economisch opzicht zou moeten omschrijven met één woord, dan zou opluchting dat woord zijn.... »

Bart Brands

GoldRepublic op de Masters of LXRY en waarom GoldRepublic er een terechte plaats heeft.

20 december 2019

De vaste volger van de nieuwsbrief van GoldRepublic zal het hebben gemerkt. We zijn de afgelopen periode stevig bezig geweest met niet alleen het verspreiden van informatie over goud, zilver en de macro-economische redenen om een portfolio eraan bloot te stellen maar GoldRepublic is ook bezig

... »

Bart Brands

GoldRepublic bezoekt de productiefaciliteit Valcambi in Zwitserland

6 december 2019

Op donderdag 28 november zijn Nick Finson en Bart Brands namens GoldRepublic op bezoek geweest bij Valcambi in Zwitserland. In Balerna vlak over de grens met Italië bevindt zich, een op het oog vrij normaal industrieterrein. Dat Valcambi jaarlijks vele duizenden kilo’s goud, zilver, platina en palladium produceert is van buiten niet te zien. Bij binnenkomst hint de subtiele maar strenge beveiliging wel op belang, maar is het weinig anders dan wanneer je een gemiddeld overheidsgebouw betreedt.... »

Bart Brands

1 | ... | 56 | 57 | 58 | ... | 170