X
GoldRepublic
View

Mis het niet! Ik sprak met Jim Rogers en dit zei hij

13 mei 2016

Ik had afgelopen week het genoegen om heel wat uren met de legendarische belegger Jim Rogers door te brengen. Hij was op bezoek in Guatemala om een eredoctoraat van de Universiteit Francisco Marroquín in ontvangst te nemen. Jim Rogers is auteur van vele boeken, waaronder ‘Hot Commodities: How Anyone Can Invest Profitably in the World's Best Market’, en is fervent voorstander van goud als belegging. Wat vertelde hij mij? En wat zijn volgens hem de vooruitzichten voor goud?

... »

Olav Dirkmaat

Waar de Fed het niet over heeft, is belangrijker dan waar de bank wél over praat

3 mei 2016

0,25 procent. Daar stond de officiële rente van de Fed vóór het begin van de vergadering in april en daar vinden we de rente nog steeds nu de vergadering achter de rug ligt.

Als je het bericht voor de pers en de analisten die na afloop werd uitgegeven goed en aandachtig leest, dan kun je de Fed bijna zien worstelen. Wat bedoel ik daarmee?

... »

Edin Mujagić

ECB gaat ‘exiten’ als het moet? Yeah right!

29 april 2016

Een opvallend bericht vorige week. Het kabinet kampt namelijk met een forse financiële tegenvaller. De salarisverhoging voor ambtenaren maakt een groter deel van de begroting uit dan verwacht. Hoe dat zo? Op de website van de NOS lezen we de verklaring: ‘het aandeel van de salarisstijging voor

... »

Edin Mujagić

Wat deze uitspraak van de Hoge Raad betekent voor uw vermogen

28 april 2016

Het lijkt zo irrelevant. Maar stiekem is de uitspraak die de Hoge Raad op 29 januari over de crisistaks deed, van levensbelang voor u. Wat zijn de gevolgen van dit juridisch precedent voor de veiligheid van uw (financieel) vermogen?

... »

Olav Dirkmaat

1 | ... | 116 | 117 | 118 | ... | 170