X
GoldRepublic
View

Acht jaar Draghi en de waarschuwing van het IMF

1 november 2019

En dat was het dan. Het Draghi-tijdperk bij de ECB is voorbij. Draghi gaat definitief de monetaire geschiedenisboeken in als de eerste ECB-president die de officiële rente nooit heeft verhoogd. Tijdens de laatste vergadering onder zijn leiding, in oktober, besloot de bank alweer de rente ongewijzigd te houden. Hij verlaagde die rente wel, acht keer maar liefst. Er waren heel wat aankondigingen van quantitative easing of een uitbreiding dan wel verkleining ervan en aan handvol keren waarin hij... »

Edin Mujagić

Gelukkig geen nieuwe QE van de Fed!

24 oktober 2019

De Europese Centrale Bank (ECB) besloot in september per 1 november opnieuw te beginnen met kwantitatieve verruiming, het op grote schaal opkopen van staats- en bedrijfsobligaties. 20 Miljard euro per maand zal de bank eraan uitgeven.... »

Edin Mujagić

Manieren om in edelmetaal te investeren en overwegingen om mee te nemen in een besluit

18 oktober 2019

Zoals de accounthouders van GoldRepublic goed weten zijn wij ook telefonisch uitstekend bereikbaar met een servicedesk die op werkdagen tijdens kantooruren door een aantal goed geïnformeerde collega’s wordt bemand. Bij GoldRepublic proberen we, naast het verlenen van persoonlijke service, ook... »

Bart Brands

Aanhoudende onzekerheid op de financiële markt en de bescherming door edelmetalen

18 oktober 2019

Na het bezoek van GoldRepublic aan DFT in maart dit jaar schuift GoldRepublic opnieuw aan om terug te kijken en vooruit te blikken.... »

Bart Brands

1 | ... | 58 | 59 | 60 | ... | 170