X
GoldRepublic
View

Verhoogde kans op inflatie?

19 oktober 2012

Na de dalingen van de goudkoers begin dit jaar keken beleggers hoopvol uit naar het tweede deel van 2012 voor de langverwachte hogere goudkoersen. Inmiddels is goud in het afgelopen kwartaal met ruim $250 /TOZ gestegen. De meeste analisten verwachten nog een verdere stijging, onder andere door de monetaire verruimingsmaatregelen van de Fed en de ECB, afnemende mondiale groei en stijgende inflatie.... »

Nadine Smeding

Vals gevoel van veiligheid

12 oktober 2012

We zijn nog niet goed en wel aan het laatste kwartaal van 2012 begonnen en de winstwaarschuwingen vliegen ons al om de oren. Bedrijven kijken voornamelijk angstig naar de verslechterende vooruitzichten voor de wereldeconomie. De Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) hebben beide afgelopen week de groei vooruitzichten voor de wereldeconomie naar beneden bijgesteld van 3,9% naar 3,6%... »

Nadine Smeding

Lancering nieuwe website GoldRepublic!

28 september 2012

Velen van u zullen al gehoord en gezien hebben dat wij deze week vol trots en enthousiasme onze nieuwe website hebben mogen presenteren! De website heeft een geheel nieuw design gekregen, is gebruikersvriendelijker en geeft u nog meer inhoudelijke informatie over de edelmetalenmarkt en werkwijze... »

Nadine Smeding

Lang verwachte extra liquiditeit voor markten

21 september 2012

Afgelopen week was een bewogen week. Markten reageerden zeer positief op het nieuws dat ook de Bank of Japan (BoJ) extra geld, te weten $127 miljard, in de economie gaat investeren. Met deze aankondiging is de BoJ de 3e centrale bank (na de Federal Reserve en de Europese Centrale Bank) die in korte tijd de economie gaat stimuleren. Volgens de BoJ was dit nodig om de Yen te versterken en zich in te... »

Nadine Smeding

1 | ... | 165 | 166 | 167 | ... | 170