X
GoldRepublic
View

Amerikaanse beleggingsfondsen kopen opnieuw goud

11 juli 2014

Zoals bekend zijn er op dit moment twee basisoorzaken voor de huidige rollercoaster op de beurzen. Enerzijds zorgt de vertraging van de groei in China voor hoofdzorgen. En anderzijds is tapering in de VS ook niet heel erg populair onder beleggers. Deze twee fenomenen hebben er afgelopen weken toe geleid dat hedge-funds zijn begonnen met het verschuiven van hun geld en dus investeringen. De opmerke... »

Nadine Smeding

We stevenen af op een wereldwijde recessie

4 juli 2014

Volgens Alex Jones van InfoWars worden de signalen steeds duidelijker. In een begrijpelijke video betoogt hij dat de heersende elite ons aan het bewegen zijn richting een wereldwijde economische depressie. Hier en daar wellicht wat extremistisch, benadrukt hij dat we ons moeten opmaken voor een totale disfunctionele economie. Veroorzaakt door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politie... »

Nadine Smeding

Merrill Lynch: Beleg juist nu in grondstoffen en vastgoed

27 juni 2014

De ECB waarschuwde wederom afgelopen week dat beleggers in hun ‘hunt for yield’ minder oog hebben voor het risico dat men loopt, terwijl het extra rendement - voor het nemen van extra risico - in de meeste sectoren inmiddels al behoorlijk is gedaald. Maar de ECB is niet de enige die... »

Nadine Smeding

Jim Rogers waarschuwt voor risico's VS

20 juni 2014

Nu een renteverhoging in de VS voorlopig nog van de baan is en Obama gister tevens bekend maakte om militaire ondersteuning naar Irak te sturen, besloten beleggers massaal dat het niet handig was om nu dollars te kopen. De greenback leverde hierdoor in op de euro ($1,3584) en olie profiteerde tevens van de onrust in Irak. Toch kreeg de dollar vandaag even wat ruimte om zich weer enigszins te herstellen.... »

Nadine Smeding

1 | ... | 143 | 144 | 145 | ... | 170