De beste performer grondstoffen is ...

30 november 2012

Nietsvermoedend schommelden de goudprijzen afgelopen week rond de $1.750/ TOZ tot de koersen op woensdag opeens een snoekduik naar beneden maakten naar $1.1710/ TOZ. Direct na opening van Wallstreet regende het verkooporders op de beurzen waardoor goud het laagste punt van afgelopen 3 weken bereikte. Ook zilver bleef niet achter en daalde naar $33,80/ TOZ. Volgens Reuters was er tijdelijk speculat... »

Nadine Smeding

Diwali: stijgende vraag en afnemende productie

16 november 2012

De goudprijs noteerde vrijdagmorgen $ 1710/ Toz. Zilver zakte mee tot $32,19/ Toz. De prijzen daalden hiermee respectievelijk 1,2% en 1,3% ten opzichte van de prijzen van vorige week. De winsten die zijn gemaakt op edelmetalen zijn grootschalig ingezet om verliezen op te vangen die afgelopen week werden gemaakt op de aandelen en commodities. De Amerikaanse beurzen daalden woensdagavond namelijk pl... »

Nadine Smeding

Amerikaanse verkiezingsuitslag gunstig voor goudprijs

9 november 2012

Amerikaanse aandelen zijn zoals verwacht, inmiddels teruggezakt naar de koersen van begin september. Ondanks de verruimende stimuleringsmaatregelingen van de Fed, schrokken beleggers voornamelijk van de zwakke omzet en winstcijfers van het derde kwartaal. Afgelopen kwartaalcijfers waren voor het... »

Nadine Smeding

Goud geen publiekslieveling: onzekerheid toekomst QE

26 oktober 2012

Op 6 november is het zover, dan strijden de republikeinen tegen de democraten om de Amerikaanse presidentstitel. In de peilingen ontlopen de twee kandidaten elkaar niet veel. Wie zal uiteindelijk als winnaar uit de bus komen en welke uitslag zal positief voor de prijs van goud zijn?... »

Nadine Smeding

1 | ... | 112 | 113 | 114 | ... | 117

“Tien dingen die u moet weten
alvorens u belegt in goud”

Meld u nu aan voor onze wekelijkse
nieuwsbrief en ontvang gratis het
exclusieve rapport over het beleggen
in goud.