X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #97: VOEDSELCRISIS bedreigt wereldbevolking & enorme HUURVERHOGING dreigt door ECB beleid

15 april 2022

In deze aflevering van GoudKoorts behandelt Bart de toenemende dreiging van wijdverspreide voedseltekorten welke al in grote delen van de wereld tot demonstraties en rellen leiden. Ook gaat hij in op de almaar stijgende inflatie en welke gevolgen dat heeft voor de huizenmarkt en specifiek de dreiging van stijgende huren.... »

Bart Brands

GoudKoorts #96: RUSLAND legt vloer onder GOUDPRIJS en enorme stijging aantal FAILLISSEMENTEN

15 april 2022

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts behandelt Bart de correlatie tussen Bitcoin en de techsector en aandelenmarkt. Ook gaat hij kort in op de humanitaire ramp die gaande is in Shanghai en welke gevolgen lockdowns in China kunnen hebben op inflatie en beschikbaarheid van producten. Hoe de koppeling van goud aan de Russische roebel een vloer legt onder de koers van goud wordt eveneens behandeld en als laatste gaat Bart kort in op de stijgende faillissementen en dat het nieuwe kabinet... »

Bart Brands

GoudKoorts #94: Einde van de EURO in zicht met DESASTREUZE INFLATIE

8 april 2022

In deze aflevering van GoudKoorts ga ik in op de ongekende inflatiecijfers die we in Nederland al een halve eeuw niet hebben gezien. Ook leg ik uit waarom deze inflatie tragedie een bewuste keuze is geweest van de valutadrukkers bij de ECB en andere centrale banken!... »

Bart Brands

GoudKoorts #95: Koers GOUD 57,000 euro/kg, RECESSIE bijna gegarandeerd en DNB aangeklaagd!

8 april 2022

In deze aflevering van GoudKoorts behandel ik de rentecurve en waarom deze bij inversie bijna altijd wijst op een aankomende recessie. Ook ga ik verder in de uitspraken van Leal Brainard, gouverneur bij de FED en waarom har uitspraken een recessie en ook stagflatie nog waarschijnlijker maken. Ook sta ik nog stil bij de wereldwijde onrusten die aan het ontstaan zijn doordat mensen niet meer kunnen rondkomen en hun onvrede uiten middels demonstraties. Als laatste behandel ik kort DNB die wordt aangeklaagd door BUNQ over het anti-witwas beleid dat volgens de toezichthouder moet worden geïmplementeerd.... »

Bart Brands

1 | ... | 8 | 9 | 10 | ... | 42