X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #100: WE DID IT en depositogarantiestelsel blijkt ILLUSIE!

29 april 2022

100 afleveringen GoudKoorts. Een mijlpaal waar we trots op zijn en om die reden een feestelijke uitzending met veel prijzen voor de kijkers maar ook nieuws over twitter, renteverhogingen en ook de dalende koers van goud en zilver.... »

Bart Brands

GoudKoorts #101: INFLATIE veroorzaakt naast hogere prijzen ook STAKINGEN

29 april 2022

Nadat de producentenprijzen enorm zijn gestegen worden deze kosten nu langzaam maar zeker doorgegeven aan de consument. Ook komen er steeds meer mensen in de knel en worden er, terecht, stakingen georganiseerd.... »

Bart Brands

GoudKoorts #98: LOON-PRIJS SPIRAAL niet meer te ontkennen en WERELDBANK voorspelling toont RECESSIE!

22 april 2022

In deze aflevering van GoudKoorts behandel ik de loon-prijs spiraal en analyseer ik op basis van de correlatie met goud de koers van bitcoin. Ook hoor je mijn mening over de verlaging van de groeiverwachtingen van de Wereldbank.

 
... »

Bart Brands

GoudKoorts #99: Totale INEENSTORTING logistieke ketens dreigt en ECB veroorzaakt economische RAVAGE!

22 april 2022

Na alle al voorgaande indicatoren die wijzen op recessie en economische ellende heeft Bart opnieuw een aantal berichten gevonden die weinig goeds voorspellen. Zo is het consumentenvertrouwen onder Nederlanders sinds de indicator is ontwikkelt niet zo laag geweest. Om recessiedreiging te vergroten heeft de markt voorspelt ongeacht de al afnemende groei, de ECB de rente dit jaar zal laten stijgen met 0,75%, zodat de rente voor het eerst in 10 jaar weer positief zal worden. Ook dreigen wereldwijde logistieke ketens volledig ineen te storten door de extreme lockdown in China. Dit zal de inflatie, welke al extreem is, nog verder aanwakkeren.... »

Bart Brands

1 | ... | 7 | 8 | 9 | ... | 42