X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #92: Stijgende RENTE groot probleem voor overheid en ENERGIEARMOEDE het nieuwe normaal?

1 april 2022

In deze aflevering van GoudKoorts behandelt Bart het belang van energie en waarom energiearmoede zo'n enorm probleem zou opleveren en welke gevolgen de stijgende rente mogelijk heeft op de almaar groeiende staatsschuld.

 
... »

Bart Brands

GoudKoorts #93: STAGFLATIE onvermijdelijk, DNB's oorlog tegen CASH & Rusland dekt roebel met GOUD

1 april 2022

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts behandelt Bart de mogelijke meesterzet van Rusland om de roebel te dekken met goud en ook te eisen dat gas en olie in roebels of goud worden afgerekend. De Spaanse inflatiecijfers zijn inmiddels opgelopen tot 9.8%. Waarom dat geen 10% is en wat de rol van de muntunie is licht hij daarbij ook toe. De oorlog tegen cash passeert ook de revue. Vooral de kwalijke rol van DNB hierin. Ook gaat hij in op de woorden van oud New York FED president Bill Dudley die... »

Bart Brands

GoudKoorts #88: LOGISTIEK blijft gevoelig en de WAR on CASH is echt!

18 maart 2022

In deze aflevering van GoudKoorts behandel ik niet alleen de problemen die de ECB en FED zullen krijgen bij het verhogen van de rente. Ook formuleer ik een hypothese over het mogelijke vervolgpad wanneer de economie begint te haperen. Ook geef ik wat alternatieven voor het handelen met anderen... »

Bart Brands

@Crypto Michaël: De menselijke maat in investeren | GoudKoorts Gasten #25

18 maart 2022

In deze bijzondere aflevering van GoudKoorts Gasten gaat Bart in gesprek met succesvol cryptohandelaar Michaël van de Poppe (CryptoMichaël). Niet over de nieuwste digitale munten of het laatste economische nieuws maar over wat investeren doet met mensen en waarom het nodig is om ook tot jezelf te komen als de wereld voorbij raast.... »

Bart Brands

1 | ... | 9 | 10 | 11 | ... | 42