X
GoldRepublic
View

Brecht Arnaert: MONETAIRE HEKSERIJ en de GOUDEN weg naar onafhankelijkheid!

27 mei 2022

In gesprek met Brecht Arnaert spreken we over de meer esoterische kant van het monetair systeem. Waarom werken we mee? Is belasting echt noodzakelijk. Welke rol heeft goud in ons leven en hoe kunnen we met een kleine groep mensen een grote impact teweeg brengen.

Dit en meer in een nieuwe aflevering van GoudKoorts Grachten!

... »

Bart Brands

WIJ WAARDEREN UW MENING

27 mei 2022

Bij GoldRepublic zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze diensten en producten om voor u als klant de allerbeste ervaring te kunnen geven.  We zijn dan ook altijd blij met de reacties en feedback van onze accounthouders. Heeft u een goede ervaring met ons, of juist een punt te verbetering, dan vernemen wij dit natuurlijk graag! ... »

Bart Brands

GoudKoorts #108: Werkende ARMEN nieuwe normaal & ECB creëert SCHULDENCRISIS?

27 mei 2022

Dat de economie er niet rooskleurig uitziet is inmiddels voor iedereen helder. Dat een recessie onontkoombaar is lijkt ook helder. Dat het CPB een nieuwe schuldencrisis ziet aankomen wellicht nieuw maar passend in een trend. De ECB laat graag een crisis niet verloren gaan en heeft na jaren van... »

Bart Brands

GoudKoorts #106: ZILVER onder de loep en hypotheekrente doet HUIZENBUBBEL klappen

20 mei 2022

De Nederlandse hypotheekrente stijgt als nooit tevoren. In slechts 7 maanden is de 20-jaars rente meer dan verdubbeld van 1,8% naar 3,7%. Deze onzettende stijging maakt zowel huizenkopers als ook huizenbezitters erg nerveus en terecht. Het systeem is onhoudbaar. Ook dreigen een fors aantal ondernemers in de problemen te komen met en hun uitstaande belastingschulden niet terug te kunnen betalen. Dit en meer in deze nieuwe aflevering van GoudKoorts.... »

Bart Brands

1 | ... | 4 | 5 | 6 | ... | 42