X
GoldRepublic
View

DoopieCash: Traden tijdens CRYPTOCRASH en de weg naar SUCCES zit vol uitdagingen!

20 mei 2022

In gesprek met de mannen van @DoopieCash - Traden & Investeren, Chris Janssens en Berry Vrolijk, spreekt Bart Brands in een Haags onderonsje op een bijzonder openhartige manier over traden, het vallen en opstaan en het altijd weer leren van alle fouten die de heren hebben gemaakt en waarom die gemaakt moeten worden om uiteindelijk succesvol te zijn. Uiteraard komen inflatie, de recente crash in de cryptomarkten en zelfs de crash van 2018 uitgebreid aan bod. Belangrijkste boodschap van de heren.... »

Bart Brands

GoudKoorts #103: FED jaagt beurzen tijdelijk omhoog en RECESSIEVREES blijft door GASVERBOD groot

13 mei 2022

De FED heeft naar verwachting de rente met 0,5% verhoogt en de markten reageren direct. Zowel aandelen als crypto en ook goud reageren positief maar er is niets opgelost dus de kans is enorm dat het tijdelijk zal zijn. Niet alleen zijn er fundamenteel nog veel dingen mis, de recessievrees groeit en niet zonder reden. De EU overweegt een boycot op Russisch gas en in Turkije is de inflatie inmiddels opgelopen tot 70%.... »

Bart Brands

GoudKoorts #104: Het EINDE van gratis GELD & huizenmarkt staat op INSTORTEN

13 mei 2022

Het leek erop dat de markten niet onder de indruk waren van de renteverhoging, maar niets leek minder waar. De markten zijn in een bloedbad verandert en alles lijkt te dalen. In Bloomberg is daarover een uitstekend artikel gepubliceerd dat ik onder de loep neem. Waar het feestje ook over lijkt te... »

Bart Brands

GoudKoorts #105: GOUD blijft stralen op BLOEDRODE cryptomarkt!

13 mei 2022

In tijden dat alles daalt, de markten bloeden en er geen bodem in zicht lijkt, is er een metaal dat rust geeft. Dat stabiliteit biedt en dat uw portfolio ondersteunt. Dat is natuurlijk GOUD! En er gebeurt ontzettend veel. En in alle onzekerheid straalt goud! Inflatie, imploderende cryptocurrencies en dalende koersen. Allemaal heeft het weinig tot geen invloed op de eeuwige waarde en titel van goud!... »

Bart Brands

1 | ... | 5 | 6 | 7 | ... | 42