X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #65: AFVALOBLIGATIES tonen wanhoop belegger en de DEBT CEILING

24 september 2021

Deze week in GoudKoorts behandel ik negatief renderende Junk Bonds of afvalobligaties. Hoe wanhopig moeten investeerders zijn om deze aan te schaffen? Uiteraard houd ik ook EVERGRANDE goed in de gaten en behandel ik niet alleen het Amerikaanse schuldenplafond maar ook de begroting in eigen land.... »

Bart Brands

GoudKoorts #64: Energieprijzen door het DAK, record hoge WERELDSCHULDEN & Evergrande crisis

17 september 2021

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts behandel ik de dreigende explosie van de energieprijzen en waarom ook dit weer een voorbeeld is van inflatie en welke impact het gebrek aan energie op de werking van de maatschappij heeft. Ook ga ik verder in op de almaar stijgende schulden in de wereld die inmiddels een record van 300.000.000.000.000 dollar heeft bereikt. Een gigantisch bedrag dat nooit meer kan worden terugbetaald. Maar wat kunnen we dan doen? Als laatste behandel ik de mogelijke... »

Bart Brands

GoudKoorts #63: EU machtsgreep, GOUD/ZILVER verhouding en de CRYPTOCORRECTIE in perspectief

10 september 2021

In deze aflevering van GoudKoorts behandel ik de nieuwste voorgestelde machtsgreep van de EU zijnde het optuigen van een EU register waarin alle bezittingen van de 500 miljoen Europeanen worden vastgelegd. Niet alleen leg ik uit waarom het onwerkbaar is maar ook wat de reden kan zijn om iets... »

Bart Brands

GoudKoorts #62: Huizenmarkt verziekt door beleid centrale banken en BIG SHORT miljardair koopt goud!

3 september 2021

In deze aflevering van GoudKoorts ga ik uitgebreid in op het bericht dat Blackrock en Blackstone zich in toenemende mate begeven op de woningmarkt en leg ik uit waarom dit bijzonder kwalijk is. Ook ga ik in op het bericht dat John Paulson, hedgefondsmanager en bekend geworden door de BIG SHORT heeft geïnvesteerd in goud en waarom hij dat doet.... »

Bart Brands

1 | ... | 15 | 16 | 17 | ... | 42