X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #70: FED kondigt einde QE aan. ZILVER als betaalmiddel en NEGATIEVE rente spaargeld

5 november 2021

In de nieuwste aflevering van GoudKoorts ga ik dieper in op het gebruik van zilver als betaalmiddel en daarvoor toon ik een zilverbon uit 1938. Ook behandel ik het bericht dat de FED langzaam gaat stoppen met Kwantitatieve Verruiming en waarom de ECB dat niet doet en welke gevolgen dat kan hebben voor stijgende prijzen. Als laatste deel ik het nieuws dat in Duitsland negatieve rente inmiddels al vanaf 50000 euro negatieve rente zal hanteren.

 

... »

Bart Brands

GoudKoorts #68: INFLATIE door het DAK, vertrouwen in overheid 37% en Putin positief over crypto

22 oktober 2021

In deze aflevering van GoudKoorts bespreek ik de huidige inflatiecijfers en welke effecten dat onder andere heeft voor de vertrouwenscijfers in de overheid. Die blijken namelijk structureel te dalen naar nu een dieptepunt van slechts 37%. Ook behandel ik het laatste nieuws omtrent Evergrande en ga ik kort in op de positieve woorden van de president van Rusland over cryptocurrencies.... »

Bart Brands

GoudKoorts #67: Elliott wave analyse PLATINA, Chinese VASTGOEDRAMP, Duits pensioenstelsel onhoudbaar

8 oktober 2021

In deze aflevering van Goudkoorts behandel ik de Elliott Wave theorie en waarom platina wellicht op uitbreken staat. Ook ga ik in op de voortdurende vastgoedramp die gaande is in China. Kan de energiecrisis in ieder geval deels worden opgelost door de belasting te verlagen en vergelijk ik de... »

Bart Brands

GoudKoorts #66: IMF voorstel HUIZENBELASTING nieuw voorbeeld van Hegeliaanse Dialectiek!

8 oktober 2021

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts behandel ik de Hegeliaanse Dialectiek van probleem, reactie, oplossing en waarom bijvoorbeeld de door de het IMF voorgestelde verplaasting van belasting op overwaarde van woningen naar Box 3 hiervan een treffend voorbeeld is. Ook geef ik een kleine sneak preview van zijn bezoek aan de kluislocatie Zürich waar ik samen met collega Nick Finson op inspectie is geweest.... »

Bart Brands

1 | ... | 14 | 15 | 16 | ... | 42