X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #78: FED VUURWERK & euro 85% minder waard!

14 januari 2022

In de eerste aflevering van GoudKoorts voor 2022 ga ik na iedereen een gezond en succesvol nieuw jaar te wensen direct in op het vuurwerk dat de FED deze week afstook met het publiceren van de FED notulen. Uit dit gespreksverslag blijkt dat de FED na eerst de inflatiezorgen te hebben genegeerd, ridiculiseerd en afgedaan als tijdelijk, zich nu toch zorgen maakt over de hoge en aanhoudende aard hiervan.

Één van de mogelijke maatregelen die is besproken is een snellere verhoging van de rente

... »

Bart Brands

GoudKoorts #77: Een Kerstboodschap voor de kijkers van GoudKoorts

31 december 2021

In deze laatste aflevering van GoudKoorts voor het jaar 2021 behandel ik niet alleen de meest opvallende gebeurtenissen van 2021 maar heb ik ook een relativerende boodschap voor de kijkers. Heb lief, wees dankbaar en kijk met optimisme naar de toekomst.

 

... »

Bart Brands

Arno Wellens: De afbraak van het sociale contract & QR pas wordt EU paspoort | GoudKoorts Gasten #19

31 december 2021

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts Gasten spreek ik opnieuw met Arno Wellens. Deze keer over het steeds verder afbrokkelende sociale contract en hoe Arno heeft ontdekt dat de QR codes niet meer zullen verdwijnen omdat deze onderdeel zijn van een te introduceren EU paspoort.... »

Bart Brands

GoudKoorts #76: Centrale banken blussen INFLATIEVUUR met extra BENZINE!

17 december 2021

In deze nieuwe aflevering van GoudKoorts behandel ik de besluiten genomen door de belangrijkste centrale banken in de wereld waaronder de FED en ECB. Ook leg ik uit waarom de ingeslagen route geen oplossing biedt voor de enorme inflatie en toont dat centrale banken het vaker fout hebben en zodoende onbetrouwbaar zijn gebleken

... »

Bart Brands

1 | ... | 12 | 13 | 14 | ... | 42