X
GoldRepublic
View

'Future of Impact Investing' (deel 1) en 'Future of gold' (deel 2) | Future of Finance

4 maart 2022

The Future of Finance is een initiatief vooruitgekomen vanuit een samenwerking tussen @DAY1 , Nxchange en GoldRepublic. The Future of Finance is er om binnen het altijd veranderende financiële landschap de laatste trends, ontwikkelingen en technologieën in kaart te brengen door verschillende financiële experts aan het woord te laten en kennis en kunde vanuit hun eigen expertise te laten delen, waarbij de kijker een eigen onafhankelijke mening kan vormen.... »

Bart Brands

GoudKoorts #81: FED geeft toe dat wereldeconomie op INSTORTEN staat

28 januari 2022

In een nieuwe aflevering van GoudKoorts behandel ik allereerst het nieuws dat een kleine 6000 ondernemers gezamelijk ruim 160 miljoen euro terug moeten betalen aan coronasteun. Ook ga ik uitgebreid in op de persconferentie van FED voorzitter Powell die plaatsvond op woensdagavond nadat de FOMC meeting was geconcludeerd.... »

Bart Brands

Jan Nieuwenhuijs: Terugkeer GOUDSTANDAARD in zicht! | GoudKoorts Gasten #22

21 januari 2022

In deze aflevering van GoudKoorts Gasten ga ik in gesprek met onafhankelijk goud analist Jan Nieuwenhuis. Jan is na zijn eerste artikel over Chinese goudposities wereldberoemd geworden onder zijn alias Koos Jansen.

Talloze artikelen, optredens bij Kitco, Zero Hedge en andere financiële fora

... »

Bart Brands

Waarom de Euro uiteindelijk naar 0 gaat! & Gouden Bergen met Bart Brands | Madelon Navigeert

21 januari 2022

Welkom bij de negende aflevering van Madelon Navigeert! In deze aflevering spreek ik met edelmetaal specialist Bart Brands over de karakteristieken van geld. Er is namelijk een belangrijk onderscheid dat gemaakt moet worden tussen een valuta en geld. De euro gaat in zijn ogen dan ook uiteindelijk naar 0. Vanuit zijn achtergrond als Edelmetaal Specialist en eveneens Veiligheid Expert, een prachtig speelveld om samen verdere verdieping in op te zoeken.

In het tweede seizoen van Madelon Navigeert spreek ik bekende economen, journalisten en analisten. Met hen praat ik over geld, de economie en de toekomst om de kijker te inspireren en bewust te maken van financiële gezondheid. Ook dit seizoen maken we weer een bijzondere reis, langs positieve en negatieve rente, kopen of verkopen én langs

... »

Bart Brands

1 | ... | 11 | 12 | 13 | ... | 42