X
GoldRepublic
View

Tonen de nieuwe economische cijfers de noodzaak van edelmetaal?

19 juli 2019

Op 17 juli jl. bracht Bloomberg het nieuwsbericht naar buiten dat de Europese cijfers met betrekking tot de verkoop van auto’s wederom waren gedaald. Analisten hadden verwacht dat er in 2019 1% meer auto’s verkocht zouden worden maar halverwege het jaar is dat meer dan 3% minder t.o.v. afgelopen jaar! De vooruitzichten voor het einde van het jaar zijn inmiddels bijgesteld van +1% naar -1%.... »

Bart Brands

Juni een bijzondere maand voor goud!

12 juli 2019

De maand juni was voor GoldRepublic in meerdere opzichten een bijzondere.

... »

Bart Brands

GoldRepublic webinar: Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

5 juli 2019

Op 28 maart van dit jaar waren onze edelmetaal specialist Bart Brands en Head of Operations Nick Finson te gast bij een webinar van DFT. Een aantal van de besproken onderwerpen, waaronder mogelijke dreigingen voor de globale economie lijken zich nu langzaam te ontvouwen wat reden kan zijn voor om

... »

Bart Brands

Goud en bitcoin. Tegenstelling of gouden combinatie?

28 juni 2019

Het lijkt alsof er liefde voor beiden niet mogelijk is. Ofwel je bent voor bitcoin en tegen goud, of je denkt dat bitcoin een nieuwe soort tulpenmanie is en dat het niets meer is dan een tijdelijke hype.  Maar is die tegenstelling terecht? Objectief kijkend naar beide investeringsmogelijkheden ben ik van mening dat goud en bitcoin allebei een legitieme plaats hebben in een portfolio. Waarom dat zo is zal ik proberen uit te leggen.

... »

Bart Brands

1 | ... | 63 | 64 | 65 | ... | 171