X
GoldRepublic
View

GoudKoorts Gasten aflevering 1

22 januari 2021

Tijdens de eerste aflevering van GoudKoorts Gasten gaat onze Edelmetaal Specialist Bart Brands in gesprek met Christiaan Jimmink. Christiaan is Marketing Manager bij BitcoinMeester. Met Bart heeft hij het over o.a. bitcoin en de potentie van blockchain technologie.

Uiteraard gaat Bart in een nieuwe aflevering van GoudKoorts ook verder in op actuele zaken en beantwoord hij veelgestelde vragen.

... »

Bart Brands

Gratis bestaat niet

21 januari 2021

Kinderopvang moet gratis. Dat is een van de vele voorstellen of zaken waar politici zich sterk voor zeggen te gaan maken als zij het na 17 maart voor het zeggen krijgen in ons land. Er is niets mis mee kinderopvang minder duur te maken als je het mij vraagt. Maar beloven die gratis te maken, is lariekoek. HET. KAN. NIET. Iedere politicus met een beetje economisch verstand moet dat weten.... »

Edin Mujagić

GoudKoorts en Actie van GoldRepublic enorm succes

8 januari 2021

Het nieuwe jaar begint heftig en dat hebben we bij GoldRepublic gemerkt. We lichten het toe in een nieuwe aflevering van GoudKoorts. De actie die we zijn gestart om het tienjarig bestaan van goldrepublic te vieren is een enorm succes gebleken. We hebben in de eerste week van januari meer klanten

... »

Bart Brands

GoudKoorts 27. GoldRepublic bestaat 10 jaar!

24 december 2020

Deze week een mooie aankondiging in GoudKoorts want GoldRepublic geeft 1 KILO GOUD weg omdat we 10 jaar bestaan. Ontzettend veel dank aan al onze accounthouders voor de steun en het vertrouwen de afgelopen jaren!

Ik behandel ook wat fractioneel bankieren inhoudt. Hoe werkt geldschepping precies? Is dat geld wat uit het niets ontstaat of gaat het (ook) om kredietverstrekkingen? Ik duik tijdens GoudKoorts #27, zo vlak voor de kerst, in het begrip "Fractioneel bankieren".

... »

Bart Brands

1 | ... | 37 | 38 | 39 | ... | 170