X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #26 & Kerstdagen

18 december 2020

Tijdens aflevering #26 even geen analyses of nieuws met betrekking tot de economie en/of edelmetaal, maar een korte introductie m.b.t. het GoldRepublic Spaarplan. Met een negatieve rente op de spaarrekening, krijgen wij steeds meer aanvragen voor het spaarplan binnen. Tijd om hier wat extra aandacht aan te geven!... »

Bart Brands

December 2020: de maand sinds wanneer sparen geen zin meer heeft

11 december 2020

Het was al officieus dat sparen geen zin meer heeft, met de centrale banken die de rentes op 0 procent beloven te houden en inflatie willen aanjagen maar sinds december 2020 is het ook formeel gemaakt dat sparen geen zin heeft. Dat is althans mijn conclusie na de persconferentie van de Europese Centrale Bank (ECB) gisteren gevolgd te hebben.

... »

Edin Mujagić

GoudKoorts #25 - Crypto en de connectie met goud

11 december 2020

Dat ik groot fan ben van edelmetalen, dat weten de meeste waarschijnlijk wel. Maar ik heb ook affiniteit met crypto. Tijdens aflevering #25 duik ik in de wereld van crypto en de relatie met goud. 

... »

Bart Brands

GoudKoorts #24 - De Corona correlatie en de correctie tijdens de crisis

4 december 2020

Tijdens aflevering #24 van GoudKoorts, borduur ik  voort op de voorgaande video's over The Great Reset en de Correctie van de koersen van edelmetaal. Ditmaal op de correlatie met Corona en op een aantal vragen in te kunnen gaan die door onze kijkers zijn gesteld, tijdens de voorgaande aflevering. ... »

Bart Brands

1 | ... | 38 | 39 | 40 | ... | 170