X
GoldRepublic
View

Dient u goud nu wel of niet aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen? Deel III

29 november 2013

Veel beleggers hebben op dit moment een afwachtende houding tegenover goud. Ze wachten totdat de koersen zich stabiliseren en weer een stijgende tendens laten zien. Een vaak gemaakte maar misplaatste opvatting is dat iedereen verwacht dat de koersen pas weer zullen stijgen als het grote publiek weer in de goudmarkt stapt. Niets is minder waar.... »

Nadine Smeding

Dient u goud nu wel of niet aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen? Part II

22 november 2013

Veel beleggers hebben op dit moment een afwachtende houding tegenover goud. Ze wachten totdat de koersen zich stabiliseren en weer een stijgende tendens laten zien. Een vaak gemaakte misplaatste opvatting is dat iedereen verwacht dat de koersen pas weer zullen stijgen als het grote publiek weer in de goudmarkt stapt. Niets is minder waar. Immers zijn er ook andere drijfveren die ervoor kunnen zorg... »

Nadine Smeding

Dient u goud nu wel of niet aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen? Part I

15 november 2013

Spaarders en beleggers vragen zich steeds meer af wat we nu kunnen verwachten van goud. Moeten we nu wel of niet instappen, houden of bijkopen? De toekomst van platina en zilver zijn iets eenvoudiger te analyseren, omdat de prijs (of een gebrek daaraan) met name afhangt van de wereldwijde... »

Nadine Smeding

De stoute schoentjes van Draghi: Part II

8 november 2013

Dat Draghi het op dit moment moeilijk heeft is zeker. Vooral in Europa gaat de vertraging van de geldontwaarding hand in hand met een hardnekkige economische recessie, recordbrekende werkloosheid en het klaarblijkende onvermogen om de staatsschulden terug te dringen. De lage inflatie in Europa zorgde ervoor dat Draghi het zweet uitbrak. Daar kwam ook bij dat er van buitenaf steeds meer druk op het... »

Nadine Smeding

1 | ... | 151 | 152 | 153 | ... | 170