X
GoldRepublic
View

GoldRepublic webinar: Kansen en visie over hoe edelmetalen bescherming kunnen bieden

5 juli 2019

Op 28 maart van dit jaar waren onze edelmetaal specialist Bart Brands en Head of Operations Nick Finson te gast bij een webinar van DFT. Een aantal van de besproken onderwerpen, waaronder mogelijke dreigingen voor de globale economie lijken zich nu langzaam te ontvouwen wat reden kan zijn voor om dit informatieve live uitgezonden webinar nog eens terug te kijken.

Graag delen we met u de reacties op de pollvragen die wij de kijkers van DFT webinar thuis gesteld hebben. 

... »

Bart Brands

Goud en bitcoin. Tegenstelling of gouden combinatie?

28 juni 2019

Het lijkt alsof er liefde voor beiden niet mogelijk is. Ofwel je bent voor bitcoin en tegen goud, of je denkt dat bitcoin een nieuwe soort tulpenmanie is en dat het niets meer is dan een tijdelijke hype.  Maar is die tegenstelling terecht? Objectief kijkend naar beide investeringsmogelijkheden ben ik van mening dat goud en bitcoin allebei een legitieme plaats hebben in een portfolio. Waarom dat zo is zal ik proberen uit te leggen.

... »

Bart Brands

Goud is het nieuwe goud

31 mei 2019

Het is altijd mooi om te ontdekken welke grondstof, technologie of cryptocurrency er “het nieuwe goud” wordt genoemd en misschien nog veel interessanter, waarom dat gebeurt? Waarom spreekt men steevast van de nieuwe goudkoorts als er zich een beloftevolle investeringsmogelijkheid voordoet en

... »

Bart Brands

Sparen in edelmetaal

17 mei 2019

Een kilo goud kost op het moment van schrijven ongeveer 37000 euro. Een kilo zilver 430. Investeringen in edelmetaal staat bij veel mensen op een investeringslijst. Toch zijn er een aantal redenen waarom veel mensen de investering in edelmetaal uitstellen. Een aantal van die redenen vindt u hieronder.... »

Bart Brands

1 | ... | 40 | 41 | 42