X
GoldRepublic
View

De zekerheid van uw pensioen en waarom goud de kloof kan overbruggen

24 januari 2020

Het “beste pensioenstelsel ter wereld” staat onder druk. Ondanks dat er collectief meer dan 1500 miljard in de diverse pensioenpotten zit, luiden diverse beleidsmakers de noodklok en worden er steeds meer maatregelen aangekondigd om ons pensioenstelsel “houdbaar” te houden. De maatregelen bestaan uit het aanpassen van rekenrente, het verhogen van de inleg door deelnemers en de pensioenleeftijd, indexatie van de uit te keren pensioenen te verlagen of geheel over te slaan.... »

Bart Brands

Een onstabiele periode doet goud glanzen

10 januari 2020

De investeerder in edelmetaal heeft een aantal zeer volatiele weken achter de rug waarbij er niet direct zicht op rustiger vaarwater is. Wat is de oorzaak van de onrust en is dit het begin of is de storm net begonnen? ... »

Bart Brands

Opluchting…maar aan de goudprijs zie je het niet!

2 januari 2020

Opluchting! Als ik het einde van 2019 in financieel-economisch opzicht zou moeten omschrijven met één woord, dan zou opluchting dat woord zijn.... »

Bart Brands

GoldRepublic op de Masters of LXRY en waarom GoldRepublic er een terechte plaats heeft.

20 december 2019

De vaste volger van de nieuwsbrief van GoldRepublic zal het hebben gemerkt. We zijn de afgelopen periode stevig bezig geweest met niet alleen het verspreiden van informatie over goud, zilver en de macro-economische redenen om een portfolio eraan bloot te stellen maar GoldRepublic is ook bezig geweest met haar jaarlijkse audits, bezoeken aan kluislocaties en leveranciers. Als kers op de taart die 2019 voor ons team is geweest, stond GoldRepublic van 12 tot en met 16 december op s ’werelds grootste beurs voor luxe goederen, de Masters of Luxury!

... »

Bart Brands

1 | ... | 36 | 37 | 38 | ... | 42