X
GoldRepublic
View

GoudKoorts #21 - De Verkiezingen: the aftermath

13 november 2020

De media heeft Joe Biden tot de president elect uitgeroepen. De president tot januari 2021, Donald Trump is echter nog steeds in de race en is een aantal rechtszaken gestart. Er is tot die tijd dus nog sprake van onzekerheid. Toch zien we een reactie in de markten. De beurzen reageren goed maar waar komt dat door?  In GoudKoorts #21 licht ik toe waarom de markten blij zijn met een verdeelde regering en probeer ik de forse correctie van goud en zilver op 9 november te verklaren voor de korte en... »

Bart Brands

GoldRepublic Live: 2020 USA Verkiezingen - Invloed op de Economie, Valuta en de Goudprijs

6 november 2020

De verkiezingen in de VS zijn weer geweest en het is ongekend spannend. Waar normaal de uitslag binnen een dag bekend is wachten we inmiddels dagen op een uitslag en lijkt deze al te worden aangevochten.  Hoe de uitslag ook zal luiden, het zal hoe dan ook (mede)bepalen hoe de Dow Jones, Nasdaq en zelfs de AEX zal gaan openen of sluiten. En wat betekent dit dan voor jou en mij? In dit live interactieve webinar, gingen Edin Mujagic (Hoofdeconoom OHV Vermogensbeheer), Marleen Evertsz (CEO/Founder... »

Bart Brands

USA Elections 2020: Live uitzending 3 november 20:00

30 oktober 2020

De verkiezingen in de VS staan weer voor de deur. Deze gaan vaak gepaard met de nodige oververhitte debatten en soms pijnlijke uitspraken welke meer dan eens invloed lijken te hebben op de economie, beurzen en ook de goudprijs. Hoe de uitslag ook zal luiden, het zal hoe dan ook (mede)bepalen hoe de

... »

Bart Brands

GoudKoorts #20. De aankomende verkiezingen en goud!

29 oktober 2020

Over een week kiest de grootste economie van de wereld een nieuwe leider. De presidentsverkiezingen zijn elke 4 jaar een belangrijke gebeurtenis maar in het al zo desastreuze 2020 lijkt ook de keuze voor de nieuwe tijdelijke bewoner van het Witte Huis een strijd zonder weerga. De keuze maar ook de daaraan voorafgaande campagnes zijn van een ongekende hardheid en polariserend. Welke gevolgen heeft een nieuwe wereldleider voor goud?... »

Bart Brands

1 | ... | 25 | 26 | 27 | ... | 42