X
GoldRepublic
View

Deze week in GoudKoorst speciale aandacht voor het sparen in edelmetalen.

21 augustus 2020

De Koersen van edelmetalen zijn de afgelopen maanden fors opgelopen. Goud zette zelfs een aantal forse nieuwe records neer en corrigeerde vervolgens ook weer fors.

Volatiliteit maakt sommige investeerders zenuwwachtig. En dan kan het maandelijks voor vaste bedragen in edelmetaal investeren zowel rust brengen maar ook de gemiddelde aankoopprijs verlagen. Meer hierover in een nieuwe aflevering van GoudKoorts.

... »

Bart Brands

Volatiliteit edelmetalen tonen onrust markt en verdienen context

14 augustus 2020

De markten zijn bijzonder volatile en ook edelmetalen laten dat zien. Onrust en angst vergroten koerscorrecties en hebben vorige week bijzonder heftige uitslagen laten zien. Overigens is dat geen unieke gebeurtenis. Neerwaartse correcties van edelmetalen van meer dan 5% zijn in een op zichzelf stijgende koers meer regel dan uitzondering.

 

Om de onrust en correcties te benoemen en perspectief te zetten hebben we hier op ons youtubekanaal een aflevering aan gewijd.


Deze vind je hieronder

... »

Bart Brands

Nieuwe recordprijzen voor edelmetaal. De markt staat in vuur en vlam. Een analyse.

7 augustus 2020

De koersen van edelmetaal breken record na record. Was het eind juli dat het record van 2011 werd geslecht. Begin augustus moet ook de mythische 2000 dollar per troy ounce eraan geloven. En ook de koers van zilver lijkt in een stroomversnelling te zijn gekomen. In een nieuwe aflevering van... »

Bart Brands

Op naar $2.000

29 juli 2020

Het oude Rome. De Mongoolse provincie Ilkhanate in de dertiende eeuw. Duitsland tussen de twee wereldoorlogen. Het oude China voordat Marco Polo het land zou bezoeken. Joegoslavië in de jaren tachtig en negentig. Argentinië. Zimbabwe. Zomaar wat voorbeelden van landen en regio’s die ons leren dat als je te veel geld in omloop brengt, de koopkracht ervan uiteindelijk zal dalen.... »

Edin Mujagić

1 | ... | 44 | 45 | 46 | ... | 170