X
GoldRepublic
View

Op dit moment staat 1 kilogram goud gelijk aan 1,048 Bitcoin. Een daling van deze verhouding zou kunnen betekenen dat het voor Bitcoin bezitters aantrekkelijker wordt om hun digitale valuta in te wisselen voor goud, aangezien goud, uitgedrukt in Bitcoin, goedkoper wordt.
Bij GoldRepublic merken we dat een deel van onze klanten geleidelijk hun winsten vanuit cryptocurrency, voornamelijk Bitcoin, inruilen voor goud om hun portefeuille te balanceren.
De situatie op de fysieke zilvermarkt in 2023 kan als volgt worden samengevat: een aanbod van 1 miljard ounces uit mijnen en recycling tegenover een vraag van 1,14 miljard ounces vanuit de industrie en beleggers.

Goud vs Bitcoin

BRON: www.tradingview.com/symbols/XAUBTCK/

Portefeuille balanceren

Van Goud tot Bitcoin

Zoekt u verdieping in de fascinerende werelden van goud en bitcoin? Verrijk dan uw kennis met het boek ‘Van Goud tot Bitcoin’, nu verkrijgbaar in onze shop! Dit boek onthult de kwetsbaarheid van ons huidige financiële systeem en gebruikt de geschiedenis als kompas voor de toekomst.  Leer hoe u in onzekere tijden uw vermogen kunt veiligstellen, met een speciale focus op de onmisbare rol van goud, Bitcoin en andere digitale valuta.

Zilver ondergewaardeerd

Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van onze nieuwsbrief?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang automatisch de scherpste analyses en het allerlaatste nieuws

AFM

GoldRepublic heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM),
onder registratienummer 12020650