Bubbels toen en nu

23 maart 2017, Sander Boon

Periodiek organiseren wij voor klanten en geïnteresseerden het 'GoldRepublic seminar'. Zo ook op 23 maart 2017 te Amsterdam.

In dit seminar presenteert gastspreker Sander Boon de psychologie van bubbelvorming en het verschil tussen bubbelvorming in het verleden en in onze huidige tijd. Ook komt aan bod waarom door prijsvorming, goud zich in onze tijd anders gedraagt dan ‎zowel beleggers als beleggingsexperts verwachten. Deze avond zal u daarom ook een gefundeerd en objectief beeld verschaffen over de toegevoegde waarde van goud als inflatiebescherming in uw portefeuille.

Verkrijg in dit seminar een waardevol inzicht in:

  • Hoe we in bubbels belanden
  • De psychologie van bubbelvorming
  • Trendlijnen voor de nabije toekomst
  • De voordelen van het aankopen van fysiek edelmetaal

De rol van goud verandert door de tijd, afhankelijk van geopolitiek, monetaire verhoudingen en marktperceptie. Het is daarmee geen 'normale' belegging. Beleggers en vermogensbeheerders doen er verstandig aan te beseffen dat er maar heel weinig hoeft te gebeuren om de rol van goud te zien veranderen van grondstof in monetair metaal.

Lees meer...

Aanmeldformulier GoldRepublic seminar 23 maart 2017

Let op:
 • Dit seminar wordt gehouden in Amsterdam, Nederland
 • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor dit seminar!

Het is helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven voor dit seminar. Vul het formulier hieronder in om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige soortgelijke seminars.


Informatie

Datum en tijd 23 maart 2017, 19:00
Locatie De Bary (GoldRepublic)
Herengracht 450
1017CA Amsterdam
Nederland

Over de spreker

Sander Boon is politicoloog en als partner verbonden aan Symetrics. Vanuit Symetrics adviseert hij institutionele beleggers over de rol van goud in een beleggingsportefeuille.

Boon heeft de afgelopen jaren de krachten in het financiële systeem bestudeerd en heeft naast verschillende publicaties meegewerkt aan het boek 'Als de Dollar valt'. In juni 2012 heeft hij zijn boek, ‘De geldbubbel’ gepubliceerd. In dit boek wordt de interrelatie tussen geschiedenis, politiek, economie en het monetaire systeem beschreven.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang automatisch de scherpste analyses en het allerlaatste nieuws

Dit heeft niemand door en heeft enorme gevolgen

Meld u nu aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang gratis het exclusieve rapport:

“10 dingen die u MOET weten over goud”